≡ Menu

Apartmaji na Rabu

Na tej strani si lahko ogledate kateri apartmaji na Rabu so na voljo v katerem mestu in najdete prosti apartma.

Ponudbo bomo postopoma dopolnjevali, tako da boste vedno našli kaj zanimivega in uporabnega. Prednost naše strani in našega partnerja je brezplačna rezervacija in brezplačna odpoved apartmaja. Preverite spodnjo ponudbo in si izberite svoj apartma na Rabu.
Vpišite željeni kraj na Rabu (ali samo Rab), datume in pritisnite IŠČI!
Booking.com
Uporabite zgornji iskalnik apartmajev na otoku Rab in enostavno preverite ponudbo in cene v izbranih terminih. S primerjavo ponudnikov si zagotovite najnižje cene za najem apartmaja na otoku Rab.

Apartmaji Rab – pregled

Apartmaji na Rabu

Villa Petra (Barbat) ***

Villa Petra se nahaja na odlični lokaciji ob obali in plaži v kraju Barbat. V hiši se nahajajo 4 družinski apartmaji za 4 osebe, kateri nudijo balkon ali verando. Vsak apartma je opremljen z klimo, brezžičnim internetom, aparatom za kavo ter televizijo. Po dogovoru lahko v apartmaju bivajo tudi psi.

V okolici je nekaj manjših gostilnic, pekarna in trgovina. Z vozilom ste v mestu Rab v 10 minutah.

Apartmaji Dunja Pirić (Lopar) ***

Med apartmaji na Rabu se nedaleč od mestne plaže v Loparju nahajajo apartmaji Dunja Pirić. 5 udobno in sodobno opremljenih apartmajev sprejme od 3-5 oseb, brezplačno je dovoljeno tudi bivanje psov. Lahko boste posedeli na balkonu, uporabljali brezžični internet ter satelitsko televizijo. Pred hišo je urejen vrt, parkirišče ter prostor za žar.

Najbližja lokalna restavracija je oddaljena 300m, 1.5km pa je oddaljena Rajska plaža, kjer so mogoče številne aktivnosti.

Apartmaji Ribarić (Banjol) ***

Apartmaji Ribarić se nahajajo le 100m od zgodovinskega mesta Rab in le nekaj korakov od marine ter morja. Možno je najeti manjši studio za 2 osebi ter dva apartmaja za 3-6 oseb. Vse enote nudijo klimatsko napravo, balkon, brezžični internet ter satelitsko televizijo z DVD predvajalnikom.

V sklopu nastanitve je tudi manjši market. Plaža v zalivu Padova II. je oddaljena 10-15 minut.

Villa Rossa (Kampor) ***

Villa Rossa stoji na odlični lokaciji v kraju Kampor in nudi 9 vrhunskih apartmajev s pogledom na morje. Izbirate lahko med 8 družinskimi apartmaji za 4-5 oseb ter enim večjim apartmajem s tremi spalnicami za skupno 8 oseb. Družbo vam lahko delajo vaši hišni ljubljenčki, za sprostitev pa poskrbite v savni.

Na prostem je prostor za piknike in peko na žaru. Plaža se nahaja le nekaj korakov od hiše, v bližini pa je tudi supermarket.

Apartmaji Villa Miranda (Barbat) ***

Villa Miranda se nahaja na mirni lokaciji tik ob morju in plaži v kraju Barbat pri Rabu. Ponujajo vam najem dveh sob z dvema oz. tremi ležišči ter 4 družinske apartmaje, primerne za bivanje 4 oseb. Dovoljeno je tudi bivanje psov. Sobe in apartmaju nudijo balkon ali teraso, pred hišo pa je urejen vrt s prostorom za žar.

V sosednji hiši je domača gostilnica, trgovina pa je oddaljena 200m.

Ostale apartmaje na Rabu bomo postopoma dodajali. Če me naštetimi apartmaji ni takšnega, ki bi odgovrajal vašemu okusu, lahko preverite tudi spletno stran našega partnerja in mogoče na njej najdete pravi apartma za vaš dopust na Hrvašem otoku Rab.

Na strani lahko dodate tudi svoje apartmaje ali nam opišete kakšen apartma, ki vam je bil včeš, da ga vključimmo v našo ponudbo. Kontaktirajte nas.

Drugi apartmaji na Rabu so preko iskalnika na voljo tudi v drugih krajih na Rabu.