Apartmaji na Hrvaškem

V kolikor otok Hvar ni edina možnost za najem apartmaja, lahko s spodnjim iskalnikom preverite vse druge kraje in otoke na Hrvaškem, Sloveniji in Evropi. Enostavno vpišite kraj ali otok, ki vam odgovarja in preverite ponudbo namestitev na Hrvaškem.

Vpišite tudi termin za najem apartmaja in na strani z rezultati primerjajte ponudbo hotelov in apartmajev, ki je v tem času na voljo.

Apartmaji Hrvaška

V Dalmaciji najdete številne zanimive otoke, ki so zraven otoka Hvar, odlična izbira za dopust. Posebej zanimiva sta otok Korčula in Brač, kakor tudi otok Vis.

Posebej zanimiva za Slovence je tudi Istra, kjer najdete številne popularne kraje, med večjimi pa so Rovinj, Pula, Poreč in Umag. Zraven tega je v hrvaški Istri zanimiv tudi Medulin in Novigad. Prednost Istre je je tudi bližina, saj je veliko manj vožnje, kot do Dalmacije na jugu Hrvaške.

Tudi Kvarner je primeren del za najem apartmaja na Hrvaškem. Tukaj je predvsem popularen otok Krk, Rab, Lošinj in otok Pag, katerega del prav tako sodi pod Kvarner. Tudi ta del Hrvaške je popularen, predvsem najdete apartmaje v številnih manjših krajih na otokih in ob obali.

Uporabite iskalnik in najdite primeren apartma na Hrvaškem.